Aquest divendres 30 d'agost , a les vuit del vespre, el duet "Proposiciones" tancarà l'agenda de concerts del Museu Deu.  Es tracta d'una formació que compta amb més de trenta anys d'experiència a diversos escenaris.

Ja des de la seva formació a l'Escola Nacional d'Art de l'Habana, aquests músics aposten per l'actuació en directe, amb melodies que ens conviden a viatjar a la Cuba de trobadors i boleristes de tots els temps. Temes com Yolanda, ojala, entre d'altres clàssics, es barregen amb el latin jazz, per tal d'ofrerir-nos un ampli ventall de colors i agosarades interpretacions.

Isbel Dominguez Ramos, veu, teclat, composició i arranjaments, conjuntament amb Humberto Perdomo Blanco, també a la veu i percussions, ens faran aquest proper divendres proposicions que ben segur sorprendran al públic assistent del jardí del Museu Deu, tot passant una vetllada diferent de la mà de música i la poesia.
L'aforament al cocert és limitat i l'entrada tindrà un cost de 3€. Els nens fins els dotze anys tindran entrada gratuïta.

Per a més informació podeu trucar al Museu Deu, al telèfon 977666308.



©2019 Ajuntament del Vendrell