07-24_Practiques_Andreu_Nin_2013_webAquest any els alumnes de 4t d'ESO i 1r Batxillerat de l'Institut Andreu Nin del Vendrell han participat en diferents programes organitzats per les universitats, seleccionats segons els resultats acadèmics dels exàmens (es demanaven notes d'excel·lent).

Ana de la Torre ha participat en l'Euskampus de la Universitat del País Basc (Bilbao). L'activitat escollida ha estat "La materia solamente se transforma".

Judith Márquez ha participat en el Campus d'aprofundiment científic a Sòria, una estada de contingut pràctic amb l'objectiu d'estimular vocacions científiques en alumnes que iniciaran batxillerat, organitzada pel Ministeri d'Educació.

Mario Luna ha participat en el Physis 2013, organitzat per la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, assistint a conferències de divulgació i fent pràctiques de laboratori.

Natàlia Iglesias i Ana de la Torre han participat en el projecte EstiURV, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on han realitzat un curs sobre biotecnologia.



©2019 Ajuntament del Vendrell