07-17_nit_esport_webAquest passat divendres 12 de juliol de 2013 va tenir lloc la XVIII NIT DE L'ESPORT DEL VENDRELL, un acte organitzat pel Patronat d'Esports. Enguany, la 18a Nit de l'Esport va mantenir el format de l'edició anterior, en què el lliurament de guardons a patrocinadors i membres destacats per les entitats esportives es va alternar amb les exhibicions de bàsquet, tennis, taekwondo, futbol, handbol, patinatge, gimnàstica de trampolí i hoquei.

L'acte va començar amb els parlaments de les autoritats. El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va iniciar la vetllada fent un reconeixement a una persona molt estimada entre els esportistes vendrellencs, Pere Lluís Benaiges. Malgrat la seva mort recent, el seu record es manté present en el pavelló municipal del Vendrell, on tantes vegades havia animat els jugadors del Club Escola Handbol Vendrell. L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va destacar l'important paper de les entitats esportives de la vila, que de forma desinteressada contribueixen a millorar la salut física i mental dels vendrellencs.
L'alternança de lliuraments de premis i exhibicions va donar pas al moment esperat per les més de 400 persones, entre públic i esportistes, que es van aplegar al Pavelló Municipal d'Esports: conèixer qui rebria la menció especial.

David Solé, president de l'Associació Bàsquet Vendrell, va ser l'encarregat de desvelar la gran sorpresa de la nit: la menció especial en aquesta XVIII edició de la Nit de l'Esport va recaure en Anna Cardona, per la seva vinculació amb l'esport vendrellenc.

Anna Cardona va voler compartir aquesta menció especial, lliurada per l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, amb les persones que ensenyen l'esport, els què acompanyen els esportistes i els què col·laboren perquè a les instal·lacions esportives del Vendrell sempre hi hagi activitats esportives.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell