El dissabte 13 de juliol, a les sis de la tarda, al Museu Deu tindrà lloc una activitat destinada al públic familiar, per a nens i nenes de 3 a 9 anys, per tal de continuar la tasca de difusió de la figura de l'artista Joan Descals.

El taller porta per títol "L'objecte trobat": grans i petits descobriran la vessant més conceptual de l'obra de Joan Descals, i alhora també podran conèixer la seva trajectòria al llarg de més de cinquanta anys. S'ho passaran d'allò més bé esbrinant aquells objectes que formen part de les composicions pictòriques, tot trobant possibles interpretacions i significats a les obres.

El passat dissabte 6 de juliol, el mateix Descals va aplegar una vintena d'infants que van poder gaudir de les seves explicacions i anècdotes més personals i, al mateix temps, van decorar un gerro, tot seguint les indicacions d'aquest polifacètic artista.

Per tal de poder participar en aquest taller cal inscriure's al Museu Deu, trucant al 977666308 o bé a través de correu electrònic: museudeu@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell