L'Escola Municipal de Música Pau Casals presenta una agenda plena d'activitats per a aquesta setmana i la propera.

 

Divendres 14 de juny, a les 21 h, al Monestir de Sant Cugat, el Cor Zóngora, juntament amb el cor Aglepta, repetirà el concert que interpretà el passat diumenge 9 de juny a l'Església del Vendrell. Les entrades del concert valen 5 euros.

Aquest mateix dia tindrà lloc la cloenda de la VII Mostra de Joves Guitarristes de les comarques de Tarragona i II de Catalunya. Els alumnes seleccionats enregistraran un DVD amb peces que han tocat durant la gira de concerts i també comentaran la seva experiència en una taula rodona. Per acabar aquesta mostra, a les 19 h, faran un concert a l'Auditori de Catalunya Caixa de Tarragona. Cal destacar que sis dels dotze alumnes seleccionats en aquesta edició són alumnes de l'EMMPAC.

El dissabte 15 de juny, l'EMMPAC participarà en l'activitat organitzada per l'Acadèmia Tastavins sota el títol "Àmbit Penedès a Barcelona", amb un conjunt de corda de grau mitjà i el duet de clarinets Aina Domènech i Júlia Domènech. Serà a les 18 h al passeig de Joan de Borbó de Barcelona.

Diumenge 16 de juny, a les 18 h, a l'auditori gran de l'Escola de Música es farà l'últim concert del cicle de concerts de l'EMMPAC amb Oriol Mula Group.

I a partir del dilluns 17 de juny començaran els concerts de final de curs de l'EMMPAC. El mateix dilluns, a l'auditori petit, a les 20 h, es farà el concert de l'aula de cant i els alumnes d'educació de la veu i cor jove. Posaran en escena fragments de l'òpera barroca de Purcell Dido i Eneas. La direcció musical anirà a càrrec de Natàlia Casasús i els acompanyarà a l'orgue Jonatan Carbó. I aquest mateix dia els alumnes dels conjunts de vent elemental II i de corda elemental aniran a tocar al Centre de dia Anna Serra.

 

El dimarts 18 de juny, a les 18 h, a l'auditori gran, es farà el concert a càrrec dels conjunts de corda, vent i guitarra de grau elemental, dels conjunts corals de 3r i 4t d'elemental i dels alumnes de l'aula de dansa. I a les 19:30 h, a l'auditori gran, serà el torn dels alumnes de l'aula de piano i dels conjunts de corda, vent i guitarra de nivell mitjà.

I el divendres 21 de juny se celebrarà el Dia de la Música. A les 18 h, a l'auditori gran, es farà el concert a càrrec dels alumnes de 1r i 2n de cant coral, del Cor de Veus Blanques, de l'orquestra de l'EMMPAC i dels alumnes de sensibilització de 5 i 6 anys i iniciació que interpretaran la cantata El nen enamorat de la lluna, encarregada amb motiu del 20è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música. Durant el transcurs d'aquest concert es donarà el IX premi Agustí Cohí Grau, amb la presència de la seva vídua, la senyora Mercè Prats.



©2019 Ajuntament del Vendrell