06-05_Cartell_festivalwEl proper 15 de maig es celebra el Dia Internacional de les Famílies, dia que l'ONU va instaurar el 1993 per conscienciar la societat amb relació a l'estat en què es troben les famílies i els seus desafiaments i problemes, així com per promoure accions apropiades per a la seva defensa.

La Ballaruga, com a entitat formada majoritàriament per les associacions de mares i pares de les escoles i instituts del Vendrell, i per tant, formada per famílies, s'ha volgut sumar a aquesta diada com a forma de reconeixement al paper que fan les famílies i cadascun dels seus membres en el dia a dia.

El context actual fa que moltes famílies passin per una situació econòmica difícil i per això La Ballaruga vol celebrar aquest dia d'una forma solidària. En concret, fa una crida perquè cada persona porti un producte envasat per al recapte d'aliments i productes de primera necessitat; d'aquesta manera les famílies es solidaritzen amb altres famílies. Es poden portar cereals, cola-cao, llet, oli, llegums secs, aliments enllaunats, sucs, galetes, sabó de dutxa... Tots els productes recollits es donaran a Càritas del Vendrell.

També actuaran els infants de les activitats extraescolars de hip-hop i dansa amb la coreografia de la flashmob que després ballaran plegats i es farà la lectura del manifest.
Per a qui vulgui assajar prèviament la coreografia, aquesta està penjada al web i al facebook de La Ballaruga (www.laballaruga.org). L'acte tindrà lloc el dissabte 8 de juny, a les 11 del matí, a la plaça Pep Jai.



©2019 Ajuntament del Vendrell