05-27_guanyador_concurs_cartell_festa_major_webL'obra Les grans festes del Vendrell, de Ruben Fernández, és el cartell guanyador del VI Concurs de Cartells de la Festa Major 2013 del Vendrell.

El dimarts 21 de maig es va fer públic el cartell guanyador del VI Concurs de Cartells de la Festa Major 2013 del Vendrell.

En total, es van recomptar 1.516 vots, 1.436 dels quals han estat mitjançant l'enquesta al blog www.enfestat.com, i els 80 restants mitjançant votacions fetes presencialment a les urnes ubicades al Centre cívic L'Estació, al Centre d'Iniciatives i Turisme i als tres comerços que han col·laborat amb el concurs, Tarrés, Carnisseria Milà i El Pastador dels Tutus.


L'obra guanyadora correspon al cartell amb el títol Les grans festes del Vendrell, de l'autor Ruben Fernandez Galindo (Cunit), amb un total de 721 vots (15 vots presencials i 706 vots a l'enquesta del blog).

En segon lloc ha quedat el cartell amb el títol Vestit de Festa Major, de l'autora Olga Cantalosella Blanco (Sant Sadurní d'Anoia), amb un total de 513 vots (35 vots presencials i 478 vots a l'enquesta del blog).

I finalment, en tercer lloc hi ha el cartell que porta per títol El Campanar de Sorra, de l'autor Juan Guerra Galvez (Vilafranca del Penedès) , amb un total de 282 vots (30 vots presencials i 252 vots al blog).

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell