05-28_BusAlciawEl Bus Alícia és una unitat mòbil creada per la Fundació Catalunya-La Pedrera que fa ruta pel país per promoure els bons hàbits alimentaris, i del 18 al 22 de juny s'instal·larà al Vendrell i s'hi faran diversos tallers escolars.

El Bus Alícia compta amb un equipament didàctic dirigit a tots els públics. El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar de manera amena i participativa els ciutadans de totes les edats i condicions sobre una alimentació saludable, adequada a les seves necessitats i d'acord amb l'entorn. Disposa d'un espai expositiu de 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda. Integra un àmbit expositiu dotat de recursos audiovisuals i multimèdia en el qual, de manera rigorosa, lúdica i interactiva, s'explica i s'interpel·la els visitants sobre la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.


El bus restarà obert al públic en general perquè visiti lliurement l'àmbit expositiu, i s'oferiran visites guiades a l'exposició per a una comprensió més profunda dels continguts. Tant la visita lliure com la guiada a la unitat mòbil són gratuïtes; els tallers tenen un cost per cobrir les despeses generades per aquests, i van a càrrec de monitors especialitzats.

 Per rebre més informació es pot contactar directament amb la Secretària Tècnica d'aquest projecte, al telèfon 902 109 350.

Cartell Bus Alícia al Vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell