Concurs_cartell-FirawEl termini per participar en el I Concurs de Cartells per a la Fira de Santa Teresa 2013 estarà obert fins al proper 7 de juny a les 20h. Així, qualsevol persona que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita en aquest certamen que busca una imatge representativa de la fira vendrellenca.

El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "Fira de Santa Teresa 2013 – El Vendrell – 10, 11, 12 i 13 d'octubre" tenint en compte que enguany s'hi celebra la Fira de Ceràmica i el Mostraví. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell. (La base amb els logotips, la distribució i els colors es pot trobar ja al web www.elvendrell.net).

El veredicte del Jurat es farà públic l'11 de juny, a les 12 h, a la sala de plens de l'Ajuntament. El cartell guanyador serà premiat amb 300 euros i quedarà en propietat de l'Ajuntament del Vendrell, que pot reproduir-lo i adaptar-lo a diferents formats i suports per difondre la Fira de Santa Teresa del 2013.

La totalitat de les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/promocio-economica/fira-de-santa-teresa.html)



©2019 Ajuntament del Vendrell