05-22_rp_biketrial_webEl proper dissabte 25 de maig el Vendrell acollirà la quarta prova del Campionat de Catalunya de Bike Trial. La competició constarà de cinc zones, dues d'artificials i tres de naturals, que es repartiran per tres espais cèntrics del Vendrell: la Rambla, la plaça la Sardana i la cantera de la Torre del Puig.

Aquesta prova puntuarà per confeccionar la selecció catalana que participarà en proves internacionals. Des que es va crear la Bike Trial Associació Catalana (BAC), els pilots catalans poden participar amb la selecció catalana als esdeveniments internacionals i al campionat del món.

Cal destacar la participació del pilot local Daniel Tapioles, campió de Catalunya al 2009, i dels campions del món Dani Comas i Àngel Batlle.

 

Sergi Teruel, regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, ha donat les gràcies als organitzadors per haver portat un any més una de les proves del Campionat de Catalunya al nostre municipi, i ha convidat, tant a esportistes com a acompanyants, a visitar la segona mostra Tot sobre Rodes, que tindrà lloc el mateix dissabte a la Rambla del Vendrell. Així mateix ha recordat que el Patronat d'Esports ha inclòs en el programa d'actes de la Festa de la bicicleta una classe magistral de zumba i indoor durant la tarda de dissabte, també a la Rambla.



©2019 Ajuntament del Vendrell