05-15_dia_museus_webEl proper 18 de maig el Vendrell s'unirà a la celebració mundial del Dia Internacional dels Museus, que enguany té el lema "El museu que t'imagines". La principal novetat és que aquest dia els museus del Vendrell (Vil·la Museu Pau Casals, Museu Deu, Fundació Apel·les Fenosa i Casa nadiua de Pau Casals) oferiran visites nocturnes sota el títol "Nits dels Museus".

El Museu Pau Casals-Vil·la Casals farà visites guiades dissabte a les 11.30 h i a les 17.30 h, i diumenge a les 10.30 h. Dissabte, a les 19.30 h, hi haurà concert a càrrec del Grup de Cant Gregorià de l'Ateneu de Sant Just Desvern i la Dolça Fusta, i a les 22 h s'iniciarà la visita nocturna. Diumenge, a les 12 h, tindrà lloc l'activitat musical "El violí i el viatge màgic d'en Martí".


El Museu Deu, per al mateix dia 18 de maig, ha organitzat un concert a càrrec de la Jazz Orquestra de l'institut d'Altafulla, jornada deportes obertes d'11 h a 14 h i de 17 h a 19 h, i a les 21.30 h, dins de la "Nit dels Museus" hi haurà dansa contemporània a càrrec de l'escola de dansa La Factoria.

La Casa nadiua de Pau Casals farà jornada de portes obertes dissabte d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i a les 21.30 es farà la visita nocturna, en què es podrà escoltar en directe El cant dels ocells.

La Fundació Apel·les Fenosa celebrarà també dissabte una jornada de portes obertes d'11 a 14 h i de 17 h a 20 h, i a les 21.30 h s'iniciarà la visita nocturna. En aquest cas, es presentarà una joia del museu, que es tracta d'una brusa de Nicole Fenosa confeccionada per l'escriptora Mercè Rodoreda.

I, finalment, aquest mateix dissabte, a partir de les 21.30 h, es presentarà un nou projecte turístic per apropar a la vila els visitants que s'allotgin en establiments de les platges.

 

Programa



©2019 Ajuntament del Vendrell