La Regidoria d’Educació del Vendrell informa que del 6 al 17 de maig de 2013 estan obertes les preinscripcions per als programes Pla de Qualificació Professional Inicial (PQPI-PTT) per al curs 2013-14. Els programes comptaran amb un total de 31 alumnes: 15 es formen com a auxiliars de reparació i manteniment de vehicles lleugers i la resta com a auxiliars en vendes, oficina i atenció al públic.

Les preinscripcions es podran fer a la seu del PQPI-PTT, a l’avinguda de les Escoles, s/n (entre l’aulari de l’EINA i l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa), en horari de 9:30 h a 13 h de dilluns a divendres.

La sol·licitud ha d’anar acompanyada de:

  1. Formulari de sol·licitud d’inscripció (es pot descarregar al web d’Educació, http:www.elvendrelleduca.cat o al web de la Generalitat de Catalunya, http://www.gencat.cat).
  2. Original i fotocòpia del DNI/NIE de l’alumne.
  3. Quan el domicili habitual no coincideix amb el DNI/NIE o en cas de persones estrangeres que presenten passaport: certificat d’empadronament o volant municipal de convivència.
  4. Certificat acadèmic per a la preinscripció en un programa de qualificació professional inicial (l’emet l’institut de secundària).
  5. Si l’alumne és menor d’edat, original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació.
  6. Si l’alumne és menor d’edat, original i fotocòpia del DNI/NIE del pare, mare o tutor legal.

La matrícula, serà del 2 al 12 de setembre de 2013.

Els PQPI-PTT els impulsen conjuntament el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Vendrell, aportant-hi recursos econòmics, estructurals i de professorat.



©2019 Ajuntament del Vendrell