Matrícula gratuïta i 2x1 a les instal·lacions esportives municipals del Vendrell

S'acosta l'estiu i el Patronat Municipal del Vendrell es prepara per facilitar la pràctica esportiva als vendrellencs. D'una banda, ha llançat una oferta que ofereix la matrícula gratuïta i un 2x1.

I, d'altra banda, a partir del dijous 2 de maig a les 9.30 h, es tornen a fer les sortides en bicicleta; i a partir del dimecres 8 de maig, les sortides de cursa de muntanya (running). Aquestes dues activitats van tenir molt d'èxit la temporada passada entre els abonats del Patronat Municipal d'Esports.

En el cas de les sortides en bicicleta, que es realitzen dos cops al mes, els ciclistes es concentren a l'entrada de les instal·lacions esportives de l'avinguda del Camp d'Esports a les 9.30 h, i surten plegats acompanyats d'un tècnic que els aconsella com practicar aquest esport i com utilitzar al màxim el cos per treure'n millor rendiment. Les sortides són de curta durada -aproximadament una hora- i només cal portar bicicleta, casc, roba adequada, aigua i una mica d'avituallament com fruita seca, fruita o galetes.

 

Pel que fa a la cursa de muntanya, el punt de sortida es troba a les instal·lacions esportives de la carretera del Doctor Robert, a les 13 h.

Per a més informació, cal dirigir-se a la piscina coberta municipal de l'avinguda del Camp d'Esports (telèfon 977 18 26 28), o a la de la carretera del Doctor Robert (telèfon 977 15 57 98).



©2019 Ajuntament del Vendrell