TV el Vendrell comença a emetre demà per un nou canal de la TDT

Aquest matí, el Consell d'Administració de la societat d'El Vendrell Comunicació ha adjudicat la prestació del servei de difusió dels continguts televisius d'aquesta empresa municipal a l'empresa Publicacions Penedès SA, gestora fins ara del canal El 3 de Vuit TV.

Així doncs, a partir de demà divendres 19 d'abril, a les 2 del migdia, Televisió el Vendrell començarà a emetre pel canal de la TDT en el qual ha estat emetent fins ara El 3 de Vuit.
En aquest nou canal, la programació de Televisió el Vendrell s'emetrà de forma continuada, recuperant les hores d'emissió que disposava abans d'emetre per Penedès TV. Les Notícies, per exemple, s'emetran cada dia a partir de les 2 del migdia i en repetició cada hora. La graella mantindrà altres programes clàssics de la casa, com el Per què?, el Temps Lliure, La Factoria o Salmaldon, així com l'espai de nova creació El Rebost.

Amb aquest canvi de canal la televisió local guanyarà més hores de programació, així com la introducció de canvis, que s'aniran desgranant en les properes setmanes. El més imminent serà un canvi en la imatge dels informatius.

Segons el regidor de Comunicació de l'Ajuntament del Vendrell, Martí Carnicer, "encetem una nova etapa en què esperem donar un impuls a la televisió local del Vendrell com a projecte social i econòmic".

Martí Carnicer ha recordat que s'ha arribat a aquesta situació després d'un període de reflexió sobre com trobar una fórmula d'emissió que satisfés millor les necessitats comunicatives del Vendrell, ja que la compartició del canal entre TV Vendrell i Televisió de Vilafranca per Penedès TV no satisfeia cap de les dues parts, principalment, per la dificultat de la distribució horària de la programació. En el moment en què alguns canvis en la llei audiovisual ho han permès, i coneixedor que l'empresa gestora d'El 3 de Vuit TV pensava deixar d'emetre per aquest canal comercial, l'Ajuntament va iniciar els tràmits per trobar una altra opció d'emissió. Finalment, després del corresponent procés jurídic durant el qual s'ha convocat un concurs públic, l'empresa del setmanari 3 de Vuit ha resultat adjudicatària del servei de difusió de continguts televisius.



©2019 Ajuntament del Vendrell