La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell ha iniciat una campanya de sensibilització a la població sobre el bon ús de les targetes d'aparcament per a persones amb disminució i d'informació sobre els efectes derivats de l'incompliment de la normativa vigent. Per això, des del passat mes de març, s'estan enviant  cartes als titulars d'aquestes targetes recordant-los que:

- La targeta d'aparcament per a persones amb disminució és personal i intransferible.

- Les targetes que hagin perdut la seva validesa (per defunció de l'usuari o per no poder-la renovar) han de ser lliurades a la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell (c/ Quarter, 4).

- S'haurà d'utilitzar sempre la targeta original.

- L'ús indegut de la targeta deixarà sense efecte els seu beneficis.

En una segona fase de la campanya, la Policia Municipal farà un control intens sobre la utilització d'aquestes targetes, el qual ja es fa d'una forma constant, però ara s'intensificarà per evitar-ne un mal ús i s'aplicarà la sanció que correspongui.

El regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, explica que "el principal objectiu d'aquesta campanya és protegir el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda que realment necessiten estacionar en els espais reservats".



©2019 Ajuntament del Vendrell