"Voleu fer una activitat divertida aquesta Setmana Santa? Voleu experimentar amb els sentits? Voleu compartir amb els vostres fills l'experiència de "tocar" les obres d'art d'un museu? Les obres d'art es poden escoltar? Quins sentiments ens produeix mirar una obra d'art?...."

Totes aquestes preguntes tenen cabuda aquesta Setmana Santa al Museu Deu. Durant els dies 26 i 27 de març, a les 11 o a les 17 h (podeu triar dia i hora), el Museu Deu organitza el taller familiar titulat "Mira, toca i escolta".

Durant una hora aproximadament, pares i fills miraran, amb l'ajuda d'un joc d'imatges, la col·lecció d'escultura contemporània del Museu Deu. El joc d'observació els permetrà conèixer els diferents materials i tècniques escultòriques. Alhora, també podran jugar tot imitant posicions i composicions. La segona part del taller familiar es centra en els sentits i en l'ús que en fem per conèixer el nostre entorn.

 

L'activitat té un cost d'un euro per persona i cal inscripció prèvia al telèfon 977666308 o al correu museudeu@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell