03-19_Big_Band_MsicswDesprés de l'inici amb el saxofonista nord-americà Jean Toussaint i el seu quartet, el Cicle de Jazz a l'Auditori continua amb un cap de setmana atapeït.

El divendres 22 de març a les 20:30 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, hi haurà el primer concert de Jazz al Vendrell. Els encarregats d'encetar aquests concerts de jazz al centre de la vila són el trombonista Josep Tutusaus i el seu quartet Champagne Sparke. Aquest quartet, compost per Hugo Astudillo al saxo alt, Paco Weth al contrabaix, Carlos Falanga a la bateria i el mateix Josep Tutusaus, farà la presentació del seu últim treball, anomenat Introducing. L'entrada al concert és gratuïta.

L'endemà, el dissabte 23 de març, a l'Auditori Pau Casals, a les 5 de la tarda, el trombonista valencià Toni Belenguer impartirà una classe magistral de big band, les inscripcions de la qual es poden fer a l'escola Músics del Vendrell fins al mateix dissabte.
A continuació, al mateix Auditori, a les 22 h, la Big Band de l'escola Músics, dirigida per Víctor Verge i acompanyada pel mateix Toni Belenguer oferirà un concert amb un gran repertori de música de big band.
Per a més informació i compra d'entrades per als concerts del Cicle de Jazz, consulteu el web www.auditoripaucasals.cat .



©2019 Ajuntament del Vendrell