03-06_fira_berlin_webFa dues setmanes, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell va ser present a la 8a edició de la Fira Internacional de Turisme de Navarra Navartur, que es va celebrar del 22 al 24 de febrer al Palau de Congressos Baluarte, de Pamplona. Vist l'èxit d'edicions anteriors, Navartur es consolida com un referent de les fires del sector turístic a l'Estat espanyol.

Durant la seva celebració, es van fer diferents activitats complementàries i va transcórrer amb un notable èxit de públic, el qual prestava una atenció especial a l'estand de la Costa Daurada. Cal destacar que, en molts casos, els visitants eren grans coneixedors de la zona.

Així mateix, aquesta setmana, del 6 al 10 de març, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell és present a la fira Internationale Tourismous Börse (ITB) de Berlín, una fira de turisme que rep uns 180.000 visitants. Cal remarcar que els alemanys representen un mercat que, en molts casos, ja ha visitat el nostre municipi de forma habitual. En aquest sentit, la presència en aquesta fira pretén consolidar aquest fet i augmentar el nombre de visitants procedents d'aquest país.


La participació del Patronat en aquestes fires es fa a través del Conveni corner, que coordina el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. D'aquesta manera, es fa una acció promocional conjunta entre diversos patronats de Turisme i associacions empresarials de la Costa Daurada.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell