03-04_VIA_2wEl passat dilluns 4 de març, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané; el primer tinent d'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, i la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, es van desplaçar a la Residència d'avis de la Muntanyeta per felicitar Carme Sagrera Pedret pel seu 100è aniversari.

En tractar-se d'una ocasió tan especial, se li va li va lliurar un ram de flors i un pastís. Carme Sagrera també va rebre una medalla commemorativa de la Generalitat de Catalunya de mans de Manolita Cid, directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família de les Terres de l'Ebre.

La senyora Carme Sagrera Pedret va néixer a Barcelona, al barri del Poble Sec, el dia 3 de març de 1913. Allí va passar la seva infància i joventut. Va treballar des de molt jove, despatxant en un forn de pa, fent de cuinera i en una fàbrica de sucre en temps de la Guerra Civil. L'any 1943 es va casar amb Joan Giralt Ricart, de Cunit, i van anar junts a viure a aquest poble, on van néixer els seus fills. Al llarg de la seva vida ha viscut entre Barcelona i Cunit, i actualment s'està a la Residència d'avis del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell