VerbaladawEl dissabte dia 9, a partir de les 11 hores, la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà una de les semifinals que se celebraran en biblioteques d'arreu de Catalunya de la Verbalíada, un concurs verbal per a joves de 12 a 18 anys. 

El projecte ha estat dissenyat i coordinat per Màrius Serra i Oriol Comas en col·laboració amb la xarxa de biblioteques públiques, oferint un joc basat en paraules que s'ha vingut desenvolupant durant l'últim mes.

Els participants han jugat durant els últimes setmanes a diversos jocs a través d'internet, i anant sumant puntuacions en funció dels resultats obtinguts. Després de la fase online, dissabte se celebrarà la prova presencial, i amb la suma del que cadascun dels joves hagi obtingut es podrà accedir a una gran final que se celebrarà el 14 d'abril a l'Auditori de Barcelona.

Per participar-hi, els joves havien d'indicar quina era la seva biblioteca de referència, arribant als 30 en el cas del Vendrell. Entre els premis que es poden aconseguir hi ha la possibilitat d'assistir a un rodatge d'una sèrie de televisió, participar en el tancament d'una edició d'un diari o assistir a un concert de música des del backstage. Així mateix, la festa final tindrà com a acte principal un concert del grup Txarango.



©2019 Ajuntament del Vendrell