03-04_celebracio_copa_rei_hoquei_2013_03_webAhir a la tarda es va fer la celebració de la consecució de la Copa del Rei d'Hoquei.

El Moritz CE Vendrell va arribar al voltant de les vuit del vespre a les instal·lacions del Club d'Esports Vendrell, on va ser rebut per tota la base de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell i aficionats que s'hi van apropar. Tot seguit, l'equip va pujar a una carrossa de la colla Karallots per desplaçar-se cap a l'Ajuntament del Vendrell. El recorregut, que també va ser seguit per una furgoneta de Cerveses Moritz, va ser el següent: c/ Colom, ctra. Dr. Robert, c/ Prat de la Riba, la Rambla, c/ Peix i plaça Vella. Els carrers i els balcons de les cases es van omplir de persones que volien veure la Copa i celebra-ho amb l'equip.


L'arribada a la plaça Vella va ser un esclat de llum, color i so. Una carpa de Cerveses Moritz i ambientació musical a càrrec d'Altsound van amenitzar tota la tarda l'espera dels jugadors, els quals van pujar a l'Ajuntament per oferir la Copa i sortir al balcó per saludar els aficionats que es concentraven a la plaça i fer uns parlaments. Un cop finalitzada la recepció al Consistori, l'equip va baixar per poder compartir l'alegria d'haver aconseguit guanyar la Copa del Rei d'Hoquei amb l'afició i per veure un vídeo que havia preparat RTV el Vendrell. També es va comptar amb l'actuació dels Nens del Vendrell. La festa va acabar als Daus.

 

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell