02-18_Conservatori_Vila-seca_webAquest diumenge 24 de febrer, a les 12 del migdia, dins el Cicle de Joves Intèrprets, els alumnes del Conservatori de Vila-seca seran presents a l'Auditori Pau Casals i presentaran un programa que farà palesa la important feina pedagògica d'aquest centre docent.

La primera part del concert anirà a càrrec, per una banda, de la pianista Júlia Fortuny, que interpretarà la Simfonia núm. 7 en mi menor BWV 793 de Bach, l'Estudi núm. 17 en la menor op. 740 de C. Czerny i el Rondó capriciós op. 14, de Mendelssohn.

D'altra banda, completarà aquesta primera part el Conjunt de Vent Franz Danzi amb Antoni Alburquerque Subirats a la direcció i als arranjaments. Aquesta agrupació musical interpretarà l'Obertura en si bemoll op. 99 de Prokofief, l'Obertura del Rapte del Serrall de Mozart i l'Òpera dels tres rals de Weill.

Després l'actuació d'aquesta agrupació de vents, iniciaran la segona part els solistes de cant del Conservatori. Els primers seran Ana Gil-Pérez Tizón, soprano, i Mercè March Vidal, soprano, acompanyades per Adriana Raya Palmer al piano. Interpretaran les peces Ländliches Lied op. 29 n.1-Cançó campestre de Schumann i Els tres ocells del compositor francès Debiles.

A continuació, el grup format per Helena Botella Duran, soprano, i Marc Guerris Farré, contratenor, acompanyats al piano per Aida Requesens Rodríguez, interpretaran Ave verum de Jenkins i Das Ährenfeld de Mendelssohn.

Per finalitzar el concert, actuarà l'Orquestra Händel, dirigida per Rafael Fabregat, acompanyada del contratenor Marc Guerras, accèssit del concurs tarragoní "El solista i l'orquestra", que interpretarà l'ària Widerstehe doch der Sünde de la cantata BWV 54 de Bach. A continuació, la soprano Ana Gil, primer premi del concurs "El solista i l'orquestra" d'enguany, conjuntament amb l'orquestra,  interpretarà l'ària Piangeró la sorte mia de l'òpera Juli Cèsar de Händel.

Després d'aquestes àries i de l'obertura de la coneguda obra El Messies del compositor que dóna nom a l'orquestra, interpretaran el Concert per a dos violoncels en sol menor de Vivaldi, amb Albert Castan i Guillem Vellvé com a solistes.

Per a més informació i compra d'entrades per als concerts del Cicle de Joves Intèrprets, consulteu el web www.auditoripaucasals.cat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell