02-11_rp_cursa_social_webPer tercer any, la Penya Ciclista Baix Penedès organitza la Cursa Social Baix Penedès, una competició ciclista de carretera que tindrà lloc el diumenge 17 de febrer, a partir de les 10 h, i que està reservada a les categories júnior, sub-23, elits, sèniors, màsters 30/40/50/60 i fèmines. L'organització espera la participació d'uns 150 corredors.


Tant la sortida com l'arribada serà a l'avinguda de Jaume Carner, a l'altura de la Rambla, i el recorregut serà de 81 km. Es calcula que l'arribada al Vendrell serà a les 12 h. Per al desenvolupament d'aquesta cursa, es comptarà amb 80 persones voluntàries de la Penya.

El president de la Penya Ciclista Baix Penedès, Francesc León, espera que es repeteixi l'èxit de l'edició anterior i, a la vegada, que sigui un bon dia per gaudir del ciclisme de competició a la comarca. D'altra banda, Xavier Vidal, membre de la Junta de la Penya Ciclista Baix Penedès, ha explicat que estan treballant en l'organització d'una marxa de cicloturisme que se celebraria el mes de maig, coincidint amb la Festa de la Bicicleta del Vendrell.

Per a més informació: www.penyaciclistabaixpenedes.com



©2019 Ajuntament del Vendrell