02-07_posat_en_forma_artSota el títol "Posa't en forma amb l'art contemporani", els dies 26 de febrer, 5, 12 i 19 de març, de 18 a 20 h, la Sala Portal del Pardo, es desenvoluparà un curs d'introducció a l'art contemporani.

Aquest curs té l'objectiu de donar eines teòriques i pràctiques a tothom qui tingui interès a entrar en contacte amb la creació contemporània. El curs va adreçat a persones majors de 16 anys que sense una prèvia formació tenen curiositat pel món de la contemporaneïtat artística. El curs consta de quatre sessions de dues hores cada una. Aquesta proposta neix de la col·laboració entre l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell i el CA Tarragona Centre d'Art. El docent és Jordi Ribas, llicenciat em Història de l'Art per la Universitat de Barcelona que ha col·laborat en diferents projectes educatius al voltant de l'art contemporani.

La quota del curs és de 25 euros. També hi ha un preu reduït de 15 euros per a persones jubilades, estudiants de batxillerat i universitaris. El curs és gratuït per a persones que estiguin a l'atur. Les inscripcions es poden fer a la Regidoria d'Educació, a la Rambla, 24 (antiga biblioteca). La data límit d'inscripció és el divendres 22 de febrer. Les places són limitades.



©2019 Ajuntament del Vendrell