01-24_escola_marta_mata_webAquest matí s'ha celebrat al Vendrell l'acte formal d'inici de les obres del nou edifici de l'escola Marta Mata. Aquesta acte ha comptat amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, de l'Ajuntament del Vendrell i de l'empresa constructora, que han comprovat in situ el començament d'aquests treballs. Les obres, segons estipula el contracte, tindran una duració de quatre mesos i mig.

Durant les darreres setmanes s'han tancat els darrers serrells per poder iniciar aquest nou equipament escolar. Així, el passat 7 de gener, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va presentar el projecte executiu de construcció del nou edifici de l'escola Marta Mata. Després de la valoració positiva del projecte per part dels tècnics municipals, el passat dilluns 21 de gener l'Ajuntament del Vendrell va concedir la llicència d'obres.


El nou edifici de l'escola, per al qual s'utilitzarà un nou model constructiu, el modular industrialitzat, acollirà els alumnes de l'escola Marta Mata i del que era l'Institut-Escola Els Còdols, que actualment estan en instal·lacions provisionals.

L'Ajuntament del Vendrell es felicita que, després dels esforços realitzats per les famílies i les diferents administracions durant tots aquests anys, comencin les obres i  confia que es desenvolupin amb normalitat i que ben aviat els alumnes puguin disposar de les noves instal·lacions.

El regidor d'Educació, Kenneth Martínez, destaca que "amb perseverança, ben aviat aconseguirem un mapa escolar amb tots els centres educatius del municipi en instal·lacions definitives, perquè el conjunt de la comunitat educativa i les famílies ens puguem centrar en la prioritat de donar la millor formació possible als nostres joves".

L'alcalde, Benet Jané, comenta que "l'inici d'obres culmina un llarg procés de reivindicació tant des de la mateixa escola com de l'Ajuntament perquè els alumnes i l'equip docent puguin disposar d'un edifici amb condicions per poder desenvolupar l'activitat educativa".

 



©2019 Ajuntament del Vendrell