01-18_Cartell_Carnaval_webLa Rua de Carnaval del Vendrell iniciarà el seu trajecte a l'avinguda del Camp d'Esports el 8 de febrer a partir de les 20 h. Una de les principals novetats respecte de l'edició de l'any passat està en el recorregut: aquest 2013 la Rua de Carnaval finalitzarà al Centre d'oci Les Mates, on se celebrarà la festa final.

 

L'arribada del Carnestoltes, que enguany vindrà acompanyat, es produirà un dia abans. Així, el 7 de febrer a les 18.30 h serà present a la plaça Nova per, seguidament, pronunciar el discurs des del balcó de l'Ajuntament del Vendrell a les 19 h.

Una altra de les novetats més destacades és l'entrega de premis econòmics per a les millors carrosses i comparses participants, que s'ha pogut realitzar gràcies al conveni entre l'Ajuntament del Vendrell i el Centre d'oci Les Mates, en concepte de patrocini del Carnaval 2013.

 

Els premis són els següents:

• Millor carrossa local: 1r premi 600 € / 2n premi 400 €
• Millor carrossa visitant: 1r premi 600 € / 2n premi 400 €
• Millor coreografia: 1r premi 300 € / 2n premi 200 €
• Millor comparsa: 1r premi 200 € / 2n premi 150 €
• Disfressa més original: 150 €

D'altra banda, també s'incrementa, respecte de l'any 2012, el límit de carrosses amb dret a subvenció, que creix fins a 35 amb una aportació econòmica de 150 euros. Pel que fa a les comparses, el límit se situa en 15, que podran rebre 50 euros de subvenció cada una. Les inscripcions es realitzaran el 14 i el 15 de gener de 2013 per a les carrosses i comparses locals i del 16 al 21 de gener de 2013 per a les carrosses i les comparses restants.

Eva Moreno, regidora de Festes de l'Ajuntament del Vendrell, ha detallat la importància del conveni entre l'Ajuntament i el Centre d'oci Les Mates: "Per l'Ajuntament del Vendrell, el Carnaval és una de les festes on espectadors i participants són molt nombrosos i per potenciar-la treballem constantment buscant nous patrocinadors, empreses que hi col·laborin per millorar aquesta celebració qualitativament i quantitativa. Aquest any, volem agrair molt especialment a la gent del Centre d'oci Les Mates la seva implicació en el Carnaval del Vendrell, que ens permetrà entregar premis econòmics a les carrosses i comparses més elaborades".

El cartell del Carnaval d'enguany del Vendrell és obra del jove Joan Marc Ferret.

Per consultar la resta de les bases del concurs i per a més informació sobre el Carnaval 2013, es pot visitar el web www.enfestat.com.

Programa d'actes Carnaval 2013



 




©2019 Ajuntament del Vendrell