01-08_the_penguins_jokirama_webLa primera edició del nou format Jokirama & Tour ha finalitzat amb la participació de prop de 4.000 persones en les activitats organitzades per l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell. El certamen ha tingut lloc en diferents punts de la vila durant vuit dies intensos d'activitats per a grans i petits.


En l'edició d'enguany, per primera vegada, totes les activitats han estat gratuïtes i, a més, s'han realitzat de forma itinerant per diferents places, carrers i equipaments del municipi, apropant aquestes activitats a les famílies del Vendrell. Aquest nou format ha tingut molt bona acollida entre els participants del Jokirama & Tour 2012-2013. A més, les temperatures d'aquest Nadal han acompanyat cada dia i els infants han gaudit de les activitats que s'han programat a les diverses places del municipi.

 

Els espectacles i entreteniments estrella han estat el show Superaventura dels SP3 (el grup musical del Club Súper 3), el concert per reggae per a xics de The Penguins i els inflables al carrer.

Dades que cal destacar:

- Al llarg de 5 dies de tallers, pel Centre cívic L'Estació han passat uns 750 nens i nenes.
- A les activitats amb inflables als diferents carrers de la vila hi han participat unes 1.400 persones.
- El concert reggae per a xics de The Penguins va omplir l'AEMMPAC, amb l'aforament màxim de 330 persones.
- Les activitats "Juga amb les bèsties de foc del Vendrell" i "Viu una cercavila nadalenca" van tenir una afluència d'uns 250 nens i nenes.
- A la projecció de la pel·lícula Floquet de Neu hi van assistir un total de 265 persones.
-A l'espectacle Superaventura del Club Súper 3 hi van assistir 940 persones, l'aforament màxim del Pavelló Municipal d'Esports del Vendrell.

Des de l'Àrea d'Infància i Joventut s'ha fet una valoració molt positiva de la bona rebuda que ha tingut aquest nou format del tradicional Jokirama. "Aprofitem també per donar les gràcies a la col·laboració en les activitats d'aquesta edició a La Ballaruga, l'Esplai Zig-Zag, l'Agrupament Tant Com Puc, la Comissió de Foc i la Comissió de Cercavila"', han manifestat des de l'organització.



©2019 Ajuntament del Vendrell