Aquest any els nens i nenes del Vendrell no tindran regals perquè l'estel del Museu Deu que guia els tres Reis Mags d'Orient fins a la nostra vila ha caigut. Així doncs, aquestes vacances de Nadal, als nens i nenes del Vendrell se'ls gira feina, i és que el Museu Deu necessita la seva ajuda per tal de trobar l'estel caigut i col·locar-lo al seu lloc. D'aquesta manera, els Reis Mags trobaran el camí fins al Vendrell i podran repartir els regals abans que la vila es llevi el dia 6 de gener.

Si voleu ajudar en aquesta tasca tan important, només cal que aneu al Museu Deu en qualsevol moment (en horari d'obertura del Museu). Allà us donaran tot el que necessiteu per tal de realitzar el joc de pistes, que us conduirà fins al vostre objectiu. Cal que els infants vagin acompanyats d'un adult, ja que l'activitat 'Ha caigut un estel!' no té monitoratge per part del Museu, sinó que és una activitat que les famílies realitzen per lliure.

Teniu temps fins al dissabte dia 5 de gener del 2013! És una activitat gratuïta per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Cal que tingueu en compte, però, que durant aquestes vacances de Nadal el Museu Deu varia el seu horari. Així doncs, el Museu tancarà els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre del 2012 i els dies 1 i 6 de gener del 2013. Els dies laborals entre setmana només obrirà les portes en horari de matí (de 10 h a 13 h) i els caps de setmana ho farà en el seu horari habitual (dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d'11 h a 14 h).

Més informació al Museu Deu (plaça Nova, 6, del Vendrell), al correu electrònic museudeu@elvendrell.net i al telèfon 977 66 63 08.



©2019 Ajuntament del Vendrell