12-05_Run_EsportswA partir de la segona quinzena del mes de desembre, els abonats al Patronat Municipal d'Esports del Vendrell disposaran d'un nou carnet d'abonament. Amb aquest nou servei, els abonats, a més de poder accedir a les dues piscines, gaudiran de tots els descomptes que l'empresa Run Sports ofereix als seus socis.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha ressaltat "que aquest acord de col·laboració entre el Patronat Municipal d'Esports i l'empresa Run Sports té com a objectiu que els abonats puguin beneficiar-se de descomptes que poden arribar a ser superiors a la quota d'abonament". El regidor afegeix que aquests descomptes són accessibles a totes les botigues i centres d'oci que ja ofereixen aquest servei de l'empresa Run Sports, tant als 63 establiments del Vendrell com als de tot Catalunya i Andorra".

Els usuaris de les piscines, en el moment de rebre el seu nou carnet, disposaran d'un llistat d'establiments del Vendrell en els quals podran fer-ne ús i, accedint al web www.runsports.cat, podran ampliar la informació sobre els avantatges d'aquest nou servei.

Com que la targeta és personal, aquest servei es farà extensiu a tots els usuaris inscrits als cursos de natació i ioga.



©2019 Ajuntament del Vendrell