11-14_Cor-OrfewLa celebració de Santa Cecília, patrona de la música, tindrà lloc, aquest diumenge, 18 de novembre, a les 12 del migdia, a l'Auditori Pau Casals, dins de Cicle de Tardor. És una celebració que, tradicionalment, es fa a través del cant coral i on s'aplegaran la majoria de corals vendrellenques, amb cantaires de diverses edats (de tres anys a més de seixanta) i amb l'afegit que alguns d'ells són de diferents generacions dins la mateixa família.

Les corals participants en l'edició d'enguany són els grups El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor-Orfeó Parroquial.

El grup dels més menuts i els no tan menuts d'El Petit Estel ens oferiran un repertori de cançons populars i d'altres de més mediàtiques, com poden ser peces de la sèrie d'animació Les tres bessones. Els grans d'El Petit Estel ens interpretaran obres del compositor britànic Robert Bob Chicott, entre d'altres. D'altra banda, el Cor Joves Veus, dirigits per Jordi Solé, ens cantaran obres del compositor jueu Sholom Secunda, del canadenc Leonard Cohen i peces espirituals negres. Així mateix, Jordi Solé dirigirà el Cor-Orfeó Parroquial amb un repertori d'obres de música de cinema, com Hymne a la nuit, de la pel·lícula Els nois del cor, o Tonight, de West side story, entre d'altres.

La celebració d'aquesta diada musical acabarà amb un cant comú de tots els cantaires participants.



©2019 Ajuntament del Vendrell