aigües de tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, informa que el proper dimecres 21 de novembre realitzarà tasques de neteja i desinfecció del dipòsit de distribució del telègraf, que subministra aigua a la urbanització dels Masos I i II. Per aquest motiu, es veu obligada a realitzar una suspensió temporal de subministrament d'aigua en aquesta urbanització el proper dimecres 21 de novembre, de les 8 del matí a les 8 del vespre.

Els treballs consisteixen en el buidatge del dipòsit, la neteja interior i la desinfecció amb hipoclorit sòdic. El servei municipal d'aigua realitza periòdicament aquestes tasques de neteja de dipòsits, incloses en el Pla d'Autocontrol i Gestió del Subministrament en tots els dipòsits, en compliment del RD 140/2003, pel qual s'estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d'aigua de consum humà.

El regidor de Serveis i Medi Ambient i president d'aigües de tomoví, Jaume Escarré, ha explicat que, "amb aquestes actuacions, reiterem el nostre compromís de millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi per garantir la qualitat de l'aigua de consum humà a tots els vendrellencs".

aigües de tomoví aconsella als veïns dels Masos que vigilin que cap aixeta quedi oberta durant el restabliment del servei, per evitar possibles pèrdues innecessàries d'aigua, així com incidències en les instal·lacions interiors. Durant aquest període de temps, s'aconsella no utilitzar electrodomèstics com rentadores o rentavaixelles.

aigües de tomoví agraeix la comprensió dels veïns i recorda que tenen a la seva disposició el telèfon del Centre d'Atenció al Client (900 81 27 81), on atendran qualsevol consulta o dubte.



©2019 Ajuntament del Vendrell