11-12_GutiwUn grup d'amics decideix segrestar el futbolista Guti per desestabilitzar el Reial Madrid, fer que perdi un partit contra el Barça i guanyar així una aposta milionària. Aquest seria l'argument de base de l'obra de teatre Vamos a por Guti, que es podrà veure aquest divendres 16 de novembre a les 22 h a l'Auditori petit de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).

L'obra, que aquest cop es trasllada a l'edifici del Tívoli en comptes de representar-se a l'escenari del TÀG, va més enllà d'un aparent argument de comèdia futbolística i aprofundeix en els desitjos personals de cadascun dels quatre personatges que protagonitzen aquesta història. Tots quatre volen canviar la seva vida per diferents motius i a qualsevol preu, però no saben com fer-ho. És per això que segrestar Guti serà l'últim intent desesperat de donar un gir al seu destí. Els amics són treballadors d'una immobiliària i volen crear-se un nou futur, però tot el que planegen fracassa i, en aquest fracàs, troben un espai per desfogar-se i confessar les seves misèries.

La representació que es podrà veure aquest divendres a l'Auditori petit de l'EMMPAC forma part de la programació oficial del Teatre Municipal Àngel Guimerà, que aquest cop ha apostat per una obra sorprenent, amb un títol provocador i que s'ha pogut veure tant a Madrid com a Barcelona i a d'altres poblacions de Catalunya, arrencant aplaudiments unànimes.

Les entrades per assistir a aquest espectacle ja es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca); a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12 o www.telentrada.com), o bé a la taquilla de l'Auditori petit de l'Escola de Música una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell