10-09_20121007_-_Mitja_Marat_del_Vendrell2012_056_webEl triatleta internacional Víctor del Corral guanya la nova Mitja del Vendrell, amb un circuit més pla i més ràpid, amb un temps d'1:09:30.

La prova, que divendres tancava inscripcions amb 670 participants, torna amb força i obre el nou circuit de mitges maratons amb la lliga de les "HMS (Half Maraton Series)" del Vendrell, Salou i Cambrils.

El Vendrell es converteix en la capital del running amb la celebració de la Mitja Marató. Un dels grans atractius de la prova ha estat la participació del triatleta internacional VÍCTOR DEL CORRAL, campió de l'IRONMAN LANZAROTE 2012.

Abans de la sortida, l'organització ha demanat un minut de silenci en memòria de Teresa Farriol, corredora que ens va deixar la setmana passada durant la celebració de la mítica cursa Cavalls de Vent.

 

Víctor del Corral, del CT Marville, amb un temps de 1:09:27, ha estat el guanyador de la Mitja del Vendrell, seguit de García Insa (1:10:57) i Pedro Ortega (1:11:00).

Els atletes han valorat molt positivament el canvi de circuit i el fet de córrer als barris marítims del Vendrell. Un nou circuit més atractiu i més ràpid ha fet que la Mitja del Vendrell hagi obtingut un gran registre de participació i molt bona acollida per part dels atletes.

A la categoria femenina, Rosa Navarro, del CT Navàs, ha estat la guanyadora amb un temps de 1:29:50, seguida de Susana Armengol, del Corredors.cat, i Paquita Giménez, de L'Esquadra.

La prova ha tancat amb més de 670 atletes inscrits, fet que suposa tot un èxit i rècord de les 26 edicions. Hi han participat corredors arribats de tots els punts de la geografia catalana. Pel regidor d'Esports, Sergi Teruel, "ha estat tot un èxit gràcies a la confiança dels corredors i a la col•laboració de molts voluntaris. Era tot un repte per al Patronat d'Esports i crec que la tornada de la Mitja del Vendrell ha de servir per tornar a consolidar-la entre les grans curses del calendari esportiu".

La Mitja Marató del Vendrell marca l'inici d'un nou projecte, les "HMS (Half Maraton Series)", una innovadora lliga de 3 mitges maratons (el Vendrell, Salou i Cambrils), patrocinada per Runnersworld Tarragona i pel diari SPORT, que suma punts per una classificació final en què els premis ja superen els 3.000 €.

Per a més informació: http://runnersworldtgn.com/runnersworld-tarragona-half-marathon-series/

Classificació de participants locals



©2019 Ajuntament del Vendrell