10-03_rp_casal_joves_roquetes_entrada_webA partir de la demanda dels joves del Vendrell, que durant molt temps han trobat a faltar un espai de trobada on poder relacionar-se i col•laborar amb altres joves del municipi, la Regidoria de Joventut ha apostat per optimitzar espais i ha transformat el Local Cívic Les Roquetes en Casal Jove Les Roquetes, amb l'avantatge de disposar no únicament d'un espai o punt de trobada de joves, sinó també d'un lloc per poder-hi fer diferents activitats. El Casal Jove Les Roquetes disposa dels espais següents:

- Sala polivalent, on es duran a terme el cinefòrum i l'Espai Jove de Salut, i que estarà disponible per poder-hi fer tallers segons la demanda dels mateixos joves.

- Sala d'informàtica, on el dilluns i el dimecres s'ofereixen cursos d' Internet, imatge digital i processador de textos. Els dimarts estarà reservat als joves per dur a terme els tallers en funció de la seva demanda, i els dijous hi ha un programa per a joves anomenat "Càpsula d'inserció laboral", on es pretén ensenyar els joves a fer un currículum i nocions bàsiques de processador de textos.

- Sala de treball on els joves es podran reunir per a dur a terme els treballs de l'escola o l'institut, en la qual disposaran de connexió Wi-Fi.

En la presentació que s'ha fet avui al matí als mitjans de comunicació, la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, ha explicat que "és el primer espai d'aquest tipus a la vila i s'ha aconseguit fer-lo a un cost molt reduït, gairebé zero." Eva Moreno també ha destacat que "amb aquest equipament s'omple un buit en l'oferta d'oci i, alhora, és un nou punt de formació i d'informació per als joves del Vendrell."

El dissabte 13 d'octubre, a les 12 h, es farà un acte d'inauguració i de portes obertes d'aquest nou espai per a joves.



©2019 Ajuntament del Vendrell