10-03Reugenio_webAquest divendres 5 d'octubre el mític "El saben aquel que diu..." d'Eugenio, tornarà a sonar al Vendrell gràcies a l'espectacle Reugenio. A partir de les 22 h, el clon de qui fou el referent de l'humor dels anys setanta i vuitanta pujarà a l'escenari del Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) per recuperar els acudits i les històries que van convertir Eugenio en un dels millors humoristes de la seva època. L'espectacle està dirigit per Gerard Jofra, fill del desaparegut humorista, que havia visitat el Vendrell en diverses ocasions. Jofra fa ja uns cinc anys que dirigeix aquest show que ha portat pels teatres d'arreu amb un èxit molt notable, tot fent un homenatge al seu pare.

Un tamboret i una tauleta són els elements bàsics que acompanyen el personatge de Reugenio, vestit de negre, amb un posat seriós i alhora sorneguer, i completant la posada en escena amb l'habitual cigarreta i la beguda.

Aquest mateix divendres, doncs, les rialles i els somriures còmplices estan garantits per a tots aquells que s'acostin al TÀG a passar una bona estona. Per fer-ho, només cal adquirir les entrades a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del teatre una hora abans de la representació. Així mateix, també es pot fer ús del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com)



©2019 Ajuntament del Vendrell