09-25_rp_mitja_marato_webEls organitzadors confirmen la presència de Víctor del Corral, triatleta internacional, guanyador de l'Ironman Lanzarote 2012.

La prova ja compta amb més de 400 inscrits, tot un rècord.

El proper diumenge 7 d'octubre, el Vendrell es convertirà en la capital del cros amb la celebració de la Mitja Marató. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de l'atleta internacional Víctor del Corral, campió de l'Ironman Lanzarote 2012.

La prova ja compta amb més de 400 atletes inscrits en línia, fet que suposa tot un èxit. Hi participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia catalana: ciutats com Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona estaran representades en aquesta cita esportiva. El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha manifestat: "estem satisfets d'haver recuperat aquesta cursa al nostre municipi tant des del punt de vista esportiu com pels beneficis que aportarà als establiments del Vendrell".

Les característiques del circuit, molt ràpid i pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques. Teruel Ha destacat: "aquest circuït, a més, permetrà a tots els participants a conèixer el nostre municipi, tant el nucli urbà com els barris marítims".

La Mitja Marató del Vendrell inicia el nou projecte de les HMS (Half Maraton Series), una nova lliga de tres mitges maratons (el Vendrell, Salou i Cambrils) patrocinada per Runnersworld Tarragona i el diari Sport, que suma punts per a una classificació final en què els premis superen els 3000 €.

 

Al marge de la Mitja Marató, el Patronat Municipal d'Esports aposta per un circuit paral•lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin en la Mitja Marató recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, en una única volta al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l'últim de 11 quilòmetres i 97 metres.

A més d'aquestes dues proves, el proper diumenge 7 d'octubre, es disputaran en aquesta localitat curses infantils gratuïtes. Les inscripcions de les curses infantils es poden fer a la línia de sortida a les 10 h el mateix dia de la cursa.

Una aposta per conjugar família i esport
A més de les dues proves esmentades anteriorment, a les 12.30 h es celebraran, des de la mateixa línia d'arribada, les diferents curses infantils. L'objectiu d'aquesta cursa és oferir l'oportunitat de participar en un esdeveniment esportiu i d'ambient festiu a tots els habitants del Vendrell que ho desitgin.

Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta tècnica de la marca esportiva que col·labora en la prova. També rebran obsequi, en aquest cas el preceptiu trofeu, els tres primers classificats de la general i els primers en les diferents categories.

El regidor d'Esports va afegir: "aquesta cursa serà possible gràcies a la implicació de Runners El Vendrell i la col·laboració de les entitats esportives del Vendrell que aprotaran voluntaris de forma altruista".

Recollida de dorsal, xip i samarreta
Els participants podran recollir, dorsal, xip i samarreta el dissabte 6 d'octubre, de 10:30 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:30 h, a la botiga Runnersworld de Tarragona.

Circuit

 



©2019 Ajuntament del Vendrell