09-14_portada_escoles_esportives_webLa Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell posa a l'abast de tos els escolars entre 3 i 16 anys la possibilitat de conèixer els diferents esports, tant col·lectius com individuals. És el que es coneix com les Escoles Esportives, que tenen com a objectiu facilitar que els nens, des de ben petits, agafin l'hàbit de practicar una activitat física.

Així ho explica el regidor encarregat de l'àrea, Sergi Teruel, qui afirma que "la política esportiva de la Regidoria d'Esports té com a principal eix d'actuació que els nens i les nenes adquireixin l'hàbit d'ocupar una part del seu temps de lleure fent una activitat fisicoesportiva, ja que l'esport pot aportar molts beneficis personals al practicant, pel que fa a la salut, a la millora de la condició física, a l'adquisició de gestos tècnics i a les relacions personals, entre altres".

 

El Patronat Municipal d'Esports ofereix la possibilitat que els nens triïn entre diferents esports, concretament tennis, psicomotricitat, bàsquet, handbol, patinatge, multiesport i, enguany, com a novetat, atletisme i golf pitch&putt. Totes aquestes activitats estan adaptades a les diferents edats i es fan un cop acabades les classes escolars. Algunes es fan a la mateixa escola i d'altres, a les instal·lacions municipals.

El preu és molt econòmic, ja que, com explica Sergi Teruel, "des del Patronat Municipal d'Esports volem contribuir en l'educació integral dels nens a través de la pràctica esportiva. Per això, malgrat la crisi econòmica que estem patint, fem un important esforç perquè tots els nens i nenes del Vendrell puguin fer esport tota la temporada per 80 €".

Amb aquesta quota, els escolars podran practicar l'esport que desitgin dos dies a la setmana, a més de fer els partits i les trobades en funció de l'esport triat, sempre coberts per una assegurança obligatòria.

Desplegable

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell