09-10_repintat_via_publica2_webLa Regidoria de Via Pública, Mobilitat i Transports de l'Ajuntament del Vendrell ha iniciat les feines de repintada de l'avinguda del Baix Penedès, en el tram comprès entre la carretera de Sant Vicenç i el carrer de les Roquetes. Les feines les duen a terme els operaris de Via Pública de matinada per tal de no entorpir la circulació de vehicles.

Segons la regidora encarregada de l'àrea de Via Pública, Elisabet Rodríguez, "aquesta avinguda és una de les vies més transitades del municipi i patia un desgast evident, amb alguns punts on pràcticament havia desaparegut la pintura". La pintura viària, segons les condicions, té una vida aproximada d'entre 4 i 5 anys. Rodríguez ha afegit que s'ha incidit en aquesta via "no només a causa de l'elevat volum de vehicles que hi circulen sinó també perquè hi creuen tots els vianants que es dirigeixen a la zona escolar".

 

La regidora de Via Pública, Elisabet Rodriguez, ha destacat la importància de realitzar aquests treballs de manteniment i seguretat a la via pública malgrat les restriccions pressupostàries existents.



©2019 Ajuntament del Vendrell