L'artista Robert Martí, de Lleida, s'ha endut el primer premi del Concurs de pintura del Vendrell en la seva edició del 2012, amb l'obra Viatge i il·lusions.

El segon premi ha recaigut en el pintor Manuel Mondéjar, del Vendrell, per la seva obra Vol del siboc, mentre que el tercer premi se l'ha endut Joan Josep Català, d'Alpicat, amb la pintura Carrer de la muralla.

Tant les obres seleccionades com les guanyadores es poden veure en l'exposició que roman a la Sala Portal del Pardo fins al proper dia 22 de setembre de 2012, de dilluns a divendres, de 18 h a les 20.30 h, i dissabtes d'11 h a 14.30 h i de 18 h a 20.30 h.

L'exposició dels seleccionats conviu a la mateixa sala amb la mostra individual de qui fou guanyador del Concurs en l'edició del 2010, que és Ricard Terraza, ja que al premi en metàl·lic per al guanyador, de 1.800 euros aportats per Serveis Mèdics Penedès, s'uneix la possibilitat de fer una exposició a la Sala Portal del Pardo. El segon premi està patrocinat per Barnadas Assessors i consisteix en una aportació de 1.000 euros. Finalment, el tercer premi és una aportació de 750 euros, a càrrec l'Ajuntament del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell