08-14_pop_petitwContinuant la tasca de divulgació i dignificació de la cobla, una formació musical única al món, i també per donar a conèixer el patrimoni musical, el Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell dedica enguany el concert familiar a aquesta formació catalana.

 El diumenge 19 d'agost, a les vuit del vespre, el divulgador musical David Puertas i la Cobla Marinada, dirigida per Esteve Molero, oferiran un concert amb el títol de "Tot som pops!".

"Refila el flabiol i canta la tenora, retruny el contrabaix i s'enfila la trompeta, puntegen els dos tibles i repica el tamborí... Els ritmes del contrapàs, del galop i de la sardana fan ballar, però també amaguen molts misteris. Vine a conèixer tots els secrets de la música per a cobla explicats de forma directa, simpàtica i participativa amb obres d'Eduard Toldrà, Joaquim Serra, Vicenç Bou... i la direcció d'Esteve Molero.."  (David Puertas)

És un concert adreçat a nens i nenes, pares i mares, en què explicaran tot el que cal saber de la formació musical catalana per excel·lència, la cobla.



©2019 Ajuntament del Vendrell