07-17_Cobla_MarinadawAvui dijous 19 de juliol, l'Auditori Pau Casals acollirà el segon concert del 32è Festival Internacional de Música Pau Casals. En aquesta ocasió, com és habitual des de fa més de vint anys, aquest concert està dedicat a la cobla, la formació musical per excel·lència de Catalunya.
L'encarregada d'oferir aquest concert serà la Cobla Marinada, una formació badalonina que té vint-i-cinc anys d'història. És una de les cobles més actives del món sardanista, ja que actua en la majoria dels aplecs de més prestigi que s'organitzen arreu de Catalunya i en un elevat nombre d'audicions de sardanes.
Sota l'actual direcció artística i musical d'Esteve Molero, la Cobla Marinada treballa per crear un producte modern, inèdit i exclusiu, amb un model de gestió artística propi i plenament professional. Per això, han participat en diverses propostes i experiències innovadores i en la producció d'espectacles propis. L'any 2011, la Cobla Marinada va actuar al Festival Internacional de Música Pau Casals en un concert d'homenatge al compositor italià Nino Rota per commemorar el centenari del seu naixement.
Aquest any tornen per oferir un programa que inclou obres clàssiques i obres molt recents. Interpretaran una quasi havanera, sardanes i peces de jazz, però el denominador comú sempre hi és ben present: el so de la cobla al cent per cent.


©2019 Ajuntament del Vendrell