07-16_cursa_popular2wAhir al matí, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, i el director de l'empresa Running Solutions, Juanan Fernández, van presentar el programa de la 34a Cursa Popular Vila del Vendrell, que tindrà lloc el proper diumenge 22 de juliol. Tant el Patronat Municipal d'Esports com Running Solutions, organitzadors de l'esdeveniment esportiu, van explicar que s'han hagut de tancar les inscripcions de la cursa sènior una setmana abans de la data prevista a causa de la gran quantitat de corredors inscrits, un total de 305, i de les limitacions pressupostàries. Tot i això, les inscripcions per a la cursa infantil, que a hores d'ara ja té un centenar de nens i nenes apuntats, encara continuaran obertes fins al dia de la cursa.

L'organització ha volgut destacar el fet que la cursa sigui totalment gratuïta i que mantingui el seu caràcter popular, amb un recorregut que passa per alguns dels carrers més cèntrics del Vendrell. El recorregut de la prova del dia 22 es mantindrà igual que el de l'any passat, amb sortida i arribada a la carretera del Doctor Robert. En aquest cas, serà de 350 metres per als nascuts l'any 2003 en endavant (primera prova), de tres quilòmetres per als nascuts entre el 1998 i el 2002 (segona prova) i de sis quilòmetres per a la prova open (tercera prova), respectivament. L'inici de la primera prova serà a les 20 h, i a continuació es donarà el tret de sortida de la segona i la tercera prova.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va avançar que la Cursa Popular Vila del Vendrell d'enguany comptarà amb la col•laboració del col•lectiu Runners Vendrell, que aportaran diversos voluntaris. Teruel també ha explicat que a causa de les restriccions pressupostàries no està previst lliurar obsequis als participants, però sí que està garantit



©2019 Ajuntament del Vendrell