07-11_G._Capuon6___M.Tammaro_Virgin_Classics_webEl proper dissabte 14 de juliol, a les 22 h, començarà el 32è Festival Internacional de Música Pau Casals, que enguany oferirà dotze concerts de gran qualitat.

En aquest concert inaugural s'interpretaran tres obres mestres: la Suite núm. 2 en re menor per a violoncel sol, de J. S. Bach; la Sonata núm. 1 en mi menor per a violoncel i piano, de J. Brahms, i la Sonata en sol menor per a violoncel i piano, de S. Rachmaninov.

 

Dalt de l'escenari hi haurà un dels millors intèrprets de violoncel del moment, Gautier Capuçon, un jove francès que toca amb un violoncel construït per Matteo Goffriler. Cal recordar que Pau Casals també tocava amb un instrument Goffriler. L'acompanyarà el pianista francès Jérôme Ducros.

D'altra banda, el mateix dissabte, a les 19.30 h, s'iniciaran els concerts de la segona edició del Festival Jove Música als Jardins. Aquests concerts, que es duen a terme als jardins de la Vil·la Museu Pau Casals, són organitzats per la Fundació Pau Casals i compten amb la col·laboració de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). En aquesta ocasió, el Quartet Sax-sons, format per quatre saxofons que interpretarà obres de Bozz, Piazzola i Gershwin, encetarà el cicle de concerts als jardins.



©2019 Ajuntament del Vendrell