07-11_Foto_Fem_dartistes_al_Museu_Deu_webDe ben segur, la gran majoria de la ciutadania del Vendrell coneix el Museu Deu i sap que s'hi fan concerts, activitats familiars, sessions de cinema, exposicions, etc. Per això, aquest article no va dirigit a ells, sinó a tots aquells que mai n'han sentit a parlar, que tenen pendent la visita al Museu o que potser tenen pensat fer-la algun dia.

Aquest article va dirigit a aquelles famílies que han decidit venir a passar les vacances a les nostres platges o que fa temps que hi estiuegen i encara no han participat de l'oferta cultural que ofereix la nostra vila.

 

Per tal d'oferir-los una alternativa lúdica i cultural, el Museu Deu ha organitzat visites infantils, a partir de 3 anys, a través de les quals vol donar a conèixer el nostre patrimoni artístic. Mitjançant una activitat divertida i atractiva, els nens aprendran mentre juguen, dibuixen, imaginen i pinten. Aquestes visites-taller començaran el proper divendres 13 de juliol, d'11 h a 13 h, amb la intenció que tinguin continuïtat. Tot aquell que hi vulgui participar haurà de venir al Museu Deu, situat a la plaça Nova, 6, cinc minuts abans de l'inici de la visita per tal d'apuntar els infants. Mentre dura l'activitat, els pares o els acompanyants podran fer una passejada pel poble, veure botigues o gaudir del mercat setmanal.

El preu per infant és de 2 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell