07-06_cloenda_catalaEl dimecres 27 de juny, a les 18.30h de la tarda, a l'Auditori petit de l'EMMPAC es va fer la cloenda dels cursos de català per a adults del període 2011/2012 organitzats per l'Ajuntament del Vendrell i el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català del Vendrell. Hi van assistir Rosa Ibarz, directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Martí Carnicer, primer tinent d'alcalde i regidor de Relacions institucionals i Keneth Martínez, regidor d'Ensenyament. En total es van reunir unes 70 persones.

 

Durant l'acte els alumnes dels nivells Bàsics van llegir frases i poemes curts que havien preparat a classe i els alumnes dels nivells Intermedi i Suficiència, aprofitant que aquest és l'any Pere Calders, van fer un petit homenatge a aquest escriptor. Van preparar contes a partir de les frases inicials d'una narració de Calders. Per acabar es va fer un piscolabis.

Al Vendrell, en els tres períodes del curs 2011-2012, s'han organitzazt 36 cursos; presencials, a distància i al Centre Obert. Els cursos van adreçats tant a persones catalanoparlants que volen millorar el seu nivell de llengua com a persones que no parlen català i el volen aprendre. S'han apuntat als cursos unes 500 persones.



©2019 Ajuntament del Vendrell