07-05_policia_local01_webAquesta setmana, al Centre cívic L'Estació, ha tingut lloc un curs sobre eines per a l'anàlisi i la gestió de conflictes, impartit per formadors del programa de prevenció i mediació comunitària de la Direcció General d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil (DGEPCJJ). Hi han participat agents de la Policia Municipal del Vendrell i d'altres poblacions.

En aquest curs es tracten, de manera introductòria, els elements bàsics que envolten la mediació i la resolució de conflictes, com es duen a terme i quines són les seves particularitats. Partint del concepte de diàleg que comporta tota mediació, s'estructuren els elements bàsics per a la resolució de conflictes i es presenten les eines i la seva utilitat per a tècnics i professionals de l'àmbit municipal.

 

Aquesta formació servirà per reforçar la tasca i l'orientació del servei de proximitat de la Policia Municipal del Vendrell. Des del passat mes de febrer, l'oficina de Relacions amb la Comunitat facilita aquesta tasca de mediació i resolució de conflictes d'una forma menys traumàtica que la simple vessant judicial.



©2019 Ajuntament del Vendrell