07-04_casaoficis02_webL'EINA Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament del Vendrell està duent a terme el programa Casa d'Oficis (www.elvendrellfesbarri.cat), cofinançat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament del Vendrell.

Aquest projecte va adreçat a la població aturada de joves menors de 25 anys. La durada del programa és anual i té la finalitat de proporcionar als participants una formació i professionalitat qualificada en l'àmbit d'Imatge i so, i en el d'Auxiliar d'operari de microinformàtica, amb l'objectiu d'aconseguir la seva inserció en el món laboral i perquè puguin respondre a les necessitats i demandes laborals de la comarca.

 

Actualment, el programa es troba a l'inici de la fase de contractació dels joves després d'haver estat els darrers sis mesos formant-se i realitzant pràctiques formatives a L'EINA.

Les tasques que faran els propers mesos seran les següents:

- Especialitat d'Imatge i so: pràctica amb diferents programes de RTV El Vendrell amb l'edició d'àudio i de vídeo, i enregistrament de rodes de premsa i creació de reportatges relacionats amb el barri.

- Especialitat d'Auxiliar d'operari de microinformàtica: manteniment, actualització i reparació d'equipaments informàtics; instal·lació i reparació de xarxes de comunicació, i assessorament tècnic, assistència i resolució d'incidències (helpdesk).



©2019 Ajuntament del Vendrell