06-21_turismar05_webDel 21 al 24 de juny, Coma-ruga ha estat l'escenari d'una nova edició de la fira Turismar, la 26a, que serveix per donar el tret de sortida simbòlicament a la temporada d'estiu al Vendrell i a les seves platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

La fira es va inaugurar el passat dijous a la tarda amb un acte presidit per Benet Jané, alcalde del Vendrell, al qual també van assistir Quim Nin, delegat del govern a Tarragona; Jordi Sierra, subdelegat del Govern de l'Estat, i diversos regidors i regidores del consistori vendrellenc.

Des del Patronat de Promoció Econòmica, organitzador del certamen, s'ha valorat positivament aquesta edició de la fira, ja que hi ha hagut força afluència de públic i la meteorologia ha estat excel·lent. En aquest sentit, Àngels Turdiu, regidora de Turisme i Platges, ha afegit que "l'afluència de públic a la fira Turismar ha estat lleugerament menor respecte a altres anys perquè enguany el seu inici va coincidir amb dos dies escolars, dijous i divendres, i perquè dissabte molta gent es va quedar a casa per seguir el partit de l'Eurocopa".

 

Tot i això, el Turismar 2012 ha tingut, un any més, una seixantena d'estands multisectorials ubicats a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, a més de diverses propostes lúdiques i de lleure per a tots els gustos als espais annexos de la plaça. Pel que fa a la 9a Mostra de cava del Baix Penedès, s'han servit al voltant de 3.000 degustacions, una xifra semblant a la d'edicions anteriors. Aquest any, com a novetat, s'ha presentat una mostra de jardins. Cal dir que gràcies al patrocini dels comerços, la nit de la revetlla de Sant Joan es va poder gaudir d'un castell de focs, el qual va donar pas a les actuacions musicals al Parc Tabaris i a la platja. En aquest darrer espai es van aplegar unes 2.000 persones per celebrar-hi la revetlla.

Així mateix, la fira ha servit per presentar l'oferta d'atractius turístics i d'activitats per a aquest estiu al municipi per part del Patronat de Turisme.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell