06-18_castell_focs_webLa revetlla de Sant Joan a la platja comptarà amb les actuacions de l'Orquestra Clau de Sol i de diversos discjòqueis.

La revetlla de Sant Joan 2012 a la platja de Coma-ruga, organitzada per la Comissió de Festes del Vendrell, tindrà actuacions musicals i castells de foc a la platja. Per una banda, l'Orquestra Clau de Sol posarà la música del ball que tindrà lloc al Parc Tabaris de Coma-ruga, mentre que a partir de les 0.30 h, al costat del pantalà de la platja de Coma-ruga, tindrà lloc la gran revetlla de Sant Joan a càrrec de Deliria Festival DJ.

 

Una mica abans de les actuacions musicals hi haurà el castell de focs, que enguany es recupera, que anirà a càrrec de la Pirotècnia Dragon. Per motius de seguretat, durant l'espectacle pirotècnic la zona del pantalà estarà tancada. Per primera vegada, el tradicional castell de focs que té lloc al port de Coma-ruga serà pagat íntegrament pels establiments comercials que l'han patrocinat.

Tot i que el gruix d'activitats de la revetlla es concentra a les platges, el mateix dia 23, a partir de les 19 h, hi haurà una audició de sardanes a la Rambla del Vendrell a càrrec de la cobla La Sitgetana. Sota el nom de "Focs de Sant Joan", el Foment Sardanista Vendrellenc, en col·laboració amb l'Ajuntament del Vendrell, oferirà aquest recull de música tradicional.

Cal recordar que hi haurà el servei d'autobusos que connectarà el Vendrell amb Coma-ruga, amb els horaris següents:

Des de l'estació d'autobusos del Vendrell fins a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga: a les 11 de la nit, a les 12 de la nit i a la 1 de la matinada.

Des de la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga fins a l'estació d'autobusos del Vendrell: a les 4 de la matinada, a les 5 de la matinada i a les 6 del matí.

Eva Moreno, regidora de Festes de l'Ajuntament del Vendrell, ha destacat la implicació de les empreses patrocinadores i de totes les persones i entitats que col·laboren per poder dur a terme aquests actes festius. En aquest sentit, Moreno ha manifestat que "volem agrair especialment el notable esforç econòmic que han fet els 42 establiments patrocinadors, l'Associació de Comerciants de les Platges i el CIT del Vendrell per haver fet possible la recuperació del castell de focs a Coma-ruga. És un gest que m'agradaria destacar, ja que aquestes iniciatives de patrocini són un camí per poder mantenir, tenint en compte l'actual context econòmic, actes lúdics com aquest".

Els comerços patrocinadors del castell de focs de la revetlla de Sant Joan 2012 són:

Restaurant El Peñón, Luna Nueva, Restaurant Casa Víctor, Boutique del Euro, Pika Tapa, Restaurant El Pingüino, Restaurant Zaragoza. Waïkiki, Restaurant El Pupet, Coloraines, Dolce Vita, Hotel Marvel, Pizza X Metros, Farmàcia Tobella, Ca La Xuflera Supermercats, Kebab Pizzeria Coma-ruga, Yselcoffee, La Jijonenca (llac dels peixos), Frankfurt Campi, Restaurant Marmaris, La Jijonenca (passeig Marítim), Parc Tabaris, Restaurant Juani i Quico, Crisand Bar, Fincas Ferran, Forn de la Platja, Restaurant Joila, Tapas Manolo, Estanc Teresa Riera, CPU Telecomunicaciones, Restaurant Elias, Geladeria Farggi, Xarcuteria Cal Cutchet, Pizzeria Km 0, Ascamite articles de platja, Reparacions Castillo, Therma Europa Hotel, Ikos Immobiliaria, Bisumon, Coma-ruga Confort, Chiringuito Aloha, Immobiliaria Solixent, a més de l'Associació de Comerciants de les Platges i el Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT).



©2019 Ajuntament del Vendrell