06-12_Joan_Isaac_MMVV08_webEl proper dissabte 16 de juny, a les 22 h, dins el Cicle + Músiques, l'Auditori Pau Casals acollirà l'actuació del cantautor Joan Isaac, que presenta el seu darrer treball discogràfic Piano, piano.

El concert serà molt especial, ja que Joan Isaac estarà acompanyat per nou pianistes diferents, tots ells intèrprets destacats del panorama musical: Jordi Badia, Francesc Burrull, Manel Camp, Enric Colomer, Xavier Ibáñez, Antoni-Olaf Sabater, Conrad Setó, Lluís Vidal i Jordi Vilaprinyó. Tocaran vint cançons, entre els quals destaquen Hivern, Amor petit, I passa, passa el temps, Nits i Sara.

 

Per a Joan Isaac, tant el concert com el treball discogràfic tenen molta importància: "Si alguna cosa he après en aquests quasi quaranta anys d'ofici d'escriure cançons és que el veritable èxit de l'artista és fer la feina a poc a poc, amb criteri i honestedat, i assaborir glop a glop tot el que t'ofereix aquest camí ple de paisatges i personatges que van passant per davant dels ulls. Una de les grans satisfaccions que m'ha donat aquesta feina és conèixer infinitat de músics meravellosos que m'han ajudat a vestir les cançons amb les millors robes. Ells, han posat tota la seva saviesa al servei de cançons sovint sense gaires pretensions musicals. Sempre m'ha impressionat la magnífica lliçó d'humilitat dels músics, que han sabut entendre l'ànima de cada cançó i donar la justa bellesa a cadascuna d'elles. Aquest treball voldria que fos un homenatge a tots ells, personificats en deu extraordinaris pianistes que en algun moment o altre del camí m'han hagut de patir. Vint cançons que piano, piano, he escrit al llarg de molts anys i que ara, amb la nuesa de la veu i el piano, donen la mesura de tot aquest temps que he viscut, piano, piano..., fins a arribar aquí, lontano, lontano...".

Per tant, és una bona ocasió per escoltar el recital d'un dels cantants catalans més destacats i alhora un important pianista.

Piano, piano, el treball que presentarà Joan Isaac, va ser enregistrat a l'Auditori Pau Casals el passat mes de gener.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell